neděle 29. ledna 2012

Posuď knihu podle obalu - 11


Toto meme je pořádané každou nedělí Siky z Knižního doupěte. Cílem je vybrat si jakoukoliv obálku knihy a popsat, co vás na ní zaujalo,  proč se vám  líbí  nebo nelíbí,...
Více informací najdete tady.







Další knihou tohoto meme je:

Firelight

Autorem je Sophie Jorda

Kniha vyjde tento rok.










Anotace:
Se svou speciální schopností chrlit oheň je Jacinda vyjímečná i mezi draki – potomky draků, kteří se dokáží měnit mezi lidskou a dračí podobou. Ovšem když Jacindino rebelství vede její rodinu k úniku do světa lidí, bojuje za přizpůsobení, dokonce když její dračí duch zvolna mizí. Jediná věc, která ho oživuje, je Will, jehož rodina její druh loví. Jacinda nemůže odolat tomu, aby se k němu dostala blíž, a to i přesto, že ví, že riskuje nejenom svůj život, ale i nejstřeženější tajemství mezi draky.

Můj názor:
Tato obálka je úžasná. Hrozně mooooc se mi líbí. A proč? Modelka je přirozená a přitom moc krásná. Její vlasy, které zaplňují velkou část obálky, mají přívětivou barvu vůči názvu :). Hadí kůže, v tomto případě dračí, je na modelce velice pěkná a kupodivu i přirozená. Zlatová barva se mi moc líbí. Font písma je moc krásný, elegantní a přesto nespoutaný. Celkově jsem z obálky hrozně moc nadšená ♥.



Žádné komentáře:

Okomentovat