neděle 25. března 2012

Posuď knihu podle obalu - 13





Toto meme je pořádané každou nedělí Siky z Knižního doupěte. Cílem je vybrat si jakoukoliv obálku knihy a popsat, co vás na ní zaujalo,  proč se vám  líbí  nebo nelíbí,...
Více informací najdete tady.




´

Další knihou pro toto meme je:


Incarnate


Autorkou je Jodi Meadows


Tato kniha u náš ještě bohužel nevyšla




Anotace: (přiznám se okopčená od Kath)
Již několik tisíc let se duše v Rozsahu převtělují znovu a znovu, udržují si svojí vzpomínky a zkušenosti z předešlých životů. Když se Ana narodila, jiná duše pro vždy zmizela a nikdo neví proč. Všichni, i Anina matka, si myslí, že Ana nemá žádnou duši a že je znamením špatných věcí, které přijdou, a proto ji drží daleko od společnosti. Ana po svém útěku cestuje do města Srdce, aby zjistila, jestli i ona má možnost se po smrti převtělit, ale obyvatele města mají obavy, co by pro ně její přítomnost znamenala. Když draci a sylph nečekaně útočí na město, je to Anina vina? Jen Sam věří, že Anina duše je nová, dobrá a stojí za to. Když se Sam postaví na její stranu, vztah mezi nimi najednou rozkvétá. Ale může Sam milovat někoho, kdo žije jen jednou? A dovolí Anini nepřátele, aby byly spolu? Ana musí odhalit chybu, která jí dala možnost života někoho jiného. Ohrozí její snaha navždy mír v Srdci a reinkarnaci ostatních duší? 
Jodi Meadows skvěle proplétá hluboký milostný příběh, fantasy a nebezpečí v mimořádném příběhu.


Můj názor:
Popravdě na první pohled mi cover knížky připomíná spíše plakát nějakého filmu. Tím samozřejmě nechci říct, že by se mi nelíbil, právě na opak. Modelka na obálce vypadá celkem přirozeně, ne nějak extra vyumělkovaně. Bombastická jsou nádherná motýlí křídla, posazená na modelčině obličeji. Jejich tvar i barvou je dokonalá. Přelínání duhových barev jen dodává efektu motýlích křídel pravost. Písmo je jednoduché a nijak coveru neubírá na dojmu. PROSTĚ ÚPLNĚ NÁDHERNÁ OBÁLKA! 

1 komentář:

  1. Též mě zaujal obal :) přemýšlím i o kresbě podobné slečny :)

    OdpovědětVymazat