sobota 26. listopadu 2011

Co nového v prosinci? Aneb pár knih, které vyjdou v prosinci 2011



Autor  - P.C Castová a Kristin Castová
Název - Škola noci - Probuzená


V prosinci můžeme očekávat další díl, již osmí, ze série Škola noci se jménem Probuzená.


Anotace:
Zoey a její strážce Stark se vrátili z onoho světa, ale nemají sílu ani chuť odjet z bezpečného, magií prostoupeného ostrova Skye a čelit dalším intrikám zlé velekněžky Neferet a nesmrtelného Kalony. Temnota však nespí, naopak získává na síle a chystá se příznivcům Světla zasadit další smrtící úder. A když v tulské Škole noci dojde k nejhorší možné tragédii, Zoey už se nemůže dál skrývat. Čeká ji kruté probuzení… Osmé pokračování veleúspěšné série.




Autor - Sara Shepardová
Název - Roztomilé malé lhářky - Nevinné


Dále nám prosinec přináší druhý díl Roztomilých malých lhářek...


Anotace:
Každý má co skrývat Čtveřice roztomilých malých lhářek dokazuje, že stále umí pěkně zlobit. Alison DiLaurentisová zmizela, ale A. posílá vzkazy pro Arii, Emily, Hannu a Spencer pořád dál. Připomíná jim tajemství, která znala jen Alison – a to není jediná věc, která Lhářky trápí. Aria bojuje s vědomím, že kdyby něco špatně řekla, může svou rodinu rozprášit lusknutím prstu. Kromě toho si zahrává s velmi nebezpečnou, a o to neodolatelnější, novou láskou. Přesvědčte se, co se bude dít, když čtyřem roztomilým malým lhářkám začne pravda šlapat na paty.




Autor - Patric Ness
Název - Chaos - Temný ráj


Anotace:
Po napínavém závěru prvního dílu se třináctiletý Todd Hewitt probouzí jako vězeň v Novém Prentisstownu, jenž padl do rukou diktátora a samozvaného prezidenta Prentisse. Také Toddova přítelkyně Viola se ocitla v zajetí a Todd se rozhodne, že ji najde a zachrání. Musí však svůj záměr držet v tajnosti, což nesmírně ztěžuje Hluk, který od války s domorodci vyzrazuje myšlenky. Zdá se však, že vynalézavý Prentiss objevil způsob, jak Hluk zkrotit nejen u sebe, ale i svých pochopů.








Autor - L. J. Smith
Název - Tajný kruh - Moc

Poslední díl trilogie zvané Tajný kruh.

Anotace: 
Cassiino tajemství bylo odhaleno a bojí se, že se od ní Diana odvrátí... Přitom právě nyní se Tajný kruh musí spojit v boji proti největšímu nebezpečí ze všech, a proto je Cassie nucena obětovat svou lásku a zavrhnout svou zpřísněnou duši. A může vůbec v tak děsivé bitvě mezi dobrem a zlem někdo zvítězit?




Autorka - Meg Cabotová
Název - Navždy princeznou


Poslední díl ze série Deníky princezny již bude k mání.


Anotace:
Od chvíle, kdy jsme se s princeznou Miou setkali naposledy, uplynuly dva roky. Její školní léta spějí ke konci. Chodí s J. P., přátelí se s Michaelem, prohlubuje přátelství s Lanou, ale s Lilly se ještě neusmířila. Za týden jí bude osmnáct, přijali ji na všechny vysoké školy, na které se hlásila, ale bojí se, že je to jen kvůli jejímu původu. Napsala zamilovaný román a bezúspěšně se jej snaží vydat. Náhle se všechno v jejím životě začíná hroutit a jistoty mizí. Mia začíná pochybovat o svém vztahu, o své rodině, o svém otci. A navíc je ještě odhodlaná, že ještě do maturity stihne přijít o panenství...

Žádné komentáře:

Okomentovat