pátek 17. února 2012

OMG - ty lidi jsou snad úplně mimo

Možná si někdo budete myslet, že tenhle můj názor tu nemá co dělat, protože se nezaměřuje na žádně knižní novinky nebo tak, ale prostě sem se z toho musela vypsat.

Na facebooku jsem si projížděla obrázky na různých stránkách, které si mi tam objevují a narazila jsem na jeden zajímavý. Byl na něm pár, dívka a kluk. Jenže ta holka byla celkem při těle a všichni to tam hrozně řešili. 

Občas mi přijde, že někteří lidí sou ták nehorázně povrchní, že to až není možný. Některé komentáře, jako bylo například - Tak holka toho kluka asi sežere, slyšela jsem, že bejvalýho sežrala - nebo - Fuj hodně tu velrybu zpátky do moře - mi už trochu zavání rasizmem. Samozřejmě tam bylo několik normálních lidí (tedy aspoň pro mě), kteří je za tyhle názory pěkně seřvali. A divíte se jim? Já rozhodně ne.

Já taky nejsem nejhubenější, to ani náhodou, a jako bych mi někdo za to nadával, když to není vůbec jeho věc tak to mě ***. Myslím, že tyhle názory stejně píšou jenom ubohý frajírci co se chtějí seznámit s holkou tak maximálně na jednu noc nebo nafrfnaný nány, co nikdy nepoznali co je to omezovat se v jídle. Je to dost krutý, ale občas bych jim přála být svém nebo místě těch více při těle!!!

Opravdu mi to hlodá hlavou jak tohle někdo může říct. Nechci jim nutit ať stou holkou chodí, ale aby jí nadávali? To je fakt ubohost! Některým klukům (ikdyž už jich moc není) nezáleží na tom jak holka vypadá. Já mám například kluka s kterým jsem přes dva a půl roku. A že by mu vadilo jak vypadám? Ani náhodou. A to si myslím, že by mi mohl mít klidně na lepší než sem já. 

Ikdyž to sem nepatří sem ráda, že jsem se se svým názorem mohla někomu svěřit.


6 komentářů:

  1. Je to smutný. Lidí, co mají potřebu psát takové ubohé komentáře na sociální sítě, je mi upřímně líto. Jde totiž vidět, že nemají lepší věci na práci. Ukazují svou podprůměrnost. Inteligentní člověk by nic takového nenapsal. Bohužel jsou i tací, kteří za každou cenu musí vyjádřit svůj jednoduchý názor.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi tak. Jsem ráda, že někdo sdílí také můj názor. Když tohle někdy vidim, je mi z těch lidí fakt na nic :(

      Vymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  3. V takových komentářích se ukazuje jak si někteří léčí své komplexy.Znám spousty holek co nejsou chodící reklamy na hlad a umí svá kila hrdě nosit.Když slyším nějaké hanlivé komentáře,ať na váhu nebo na vzhled,vře mi krev.Jsou jaké jsou a spousty lidí je mají rádi.V takových kometářích je vidět jak si ostatní hojí svoje rány a komplexy.Povrchní paka s inteligencí pokojové teploty.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak. Podle mě je spíš žere, že když se nějaká trošku oblejšího holka najde kluka a oni mají furt nějakýho frajírka, kterej s nima chodí kvůli jedný věci, tak jim prostě závidí. Bych jim přála aby si taky zažily tu situaci s více kilama navíc.

      Vymazat
    2. Hlavně si z nich nedělat hlavu.Když tě někdo za něco pomlouvá,tak ti jen něco závidí.!Takové narážky,už musí člověk jen ignorovat :)

      Vymazat